vinterdæk og hjul 


Mere om vinterhjul
Rustbeskyttelse af bilen

De farer af vinterkørsel er ikke begrænset til is og sne. Når vej afdelinger bruger salt til at smelte fryse, kan dette mineral anrette skade på dit køretøj. Her vil vi forklare, hvad du kan gøre for at holde din bil ren og forhindre rust fra vejsalt.

Hvorfor Salt bruges på veje?

I de dele af landet med iskolde vintertemperaturer, drivere ved at varme bilerne op om morgenen er ikke den eneste ulempe. Icy veje er, også. Den samme kemiske reaktion mellem is og salt, der skaber cremet, lækker is holder også vores veje og fortove fri for farlige is i de kolde vintermåneder. En blanding salt og sand ofte spredt over veje før eller efter en sne eller isslag. Salt sænker vandets frysepunkt, forårsage nogen is allerede dannet for at smelte, selvom lufttemperaturen forbliver et godt stykke under frysepunktet. Sandet hjælper med at holde saltet på plads, plus det tilføjer en smule trækkraft til våde og ofte sjappet veje. Mens road saltning hjælper folk rejse sikkert, det har ulemper.

Om undervognsbehandling af bilen

Det kan forårsage stor krop og undervogn skader på dine køretøjer, medmindre du tage ekstra pleje og forsigtighed. Hvis du er en af ??de mange, der skal rejse de saltholdige gaderne i landet med de is og sne, har vi nogle gode tips til at hjælpe med at beskytte dit køretøj fra hærgen af ??vejsalt. Risiko for Road Salt Skader Vejsalt, mens nyttigt for sikker kørsel, kan forårsage rust og korrosion på dit køretøj. Da bilens undervogn er helt åbent, det er det område mest udsatte for forringelse fra vejsalt. Dele mest udsatte for skader salt omfatter: Udstødningssystem.

Lyddæmper.
Skruefjedre
Underramme.
Hydraulisk pause system.

Husk, at rust på væsentlige dele, fra axel til bremsesystemet, kan være meget farligt. Hvis du bor i et område, hvor salt bruges på vejene regelmæssigt, risikoen for skader på køretøjet er meget højere, og bør tages alvorligt at beskytte din investering såvel som din sikkerhed. Reklame Forebyggelse Road Salt Skader Du kan ikke bekæmpe naturen, men der er et par trin, du kan tage før vinteren hits og i vintermånederne for at forhindre vejsalt fra beskadige din bil.

Voks din bil inden vinteren - mindre rust

Mens undervognen er den mest udsatte, der giver hele din bil en god lag voks før dårligt vejr begynder er en stor pre-game trin. Undgå vandpytter og plov lastbiler: Vandpytter kan holde større mængder af salt, og kørsel bag ploven betyder, at du vil være den første til at køre gennem en frisk lag af salt. Forbehandle bilens undervogn: Collision butikker tilbyder en olie løsning forbehandling, der kan sprayes på bilens udsatte dele. Denne belægning vil hjælpe med at forhindre salt og vand fra vejen klistrer til bilens metaldele. Vask dit køretøj, efter en snestorm: Læs mere om beskyttelse af undervogn og rust

Få salt fra din bil så hurtigt som muligt! Brug en under spray: Bare vaske din bil er ikke nok-du nødt til at få understellet ren. Vælg en drive-through bilvask eller en håndvask der sprøjter under køretøjet. Få en pre-vinter inspektion: En hurtig tur til din mekaniker for en gang over er en fantastisk måde at gå ind i vinteren med en sikker og fuldt funktionel bil. Enhver indikator for slid og ælde skal rettes, før temperaturen falder.